Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookiesSluiten

 

NLWerktDoor brengt vraag en aanbod op de arbeidsmarkt samen tijdens coronacrisis

 

Werkgeversorganisaties, gemeenten, vakbonden en de landelijke overheid slaan de handen ineen om werkend Nederland zo goed mogelijk door de coronacrisis heen te helpen. Samen lanceren zij het platform NLWerktDoor.

 

Veranderde arbeidsmarkt

 

Door de coronacrisis is de arbeidsmarkt veranderd. In sommige sectoren ligt het werk nu helemaal stil, zoals in de horeca. Andere sectoren, zoals zorg, land- en tuinbouw en de logistiek, hebben juist veel extra personeel nodig. NLWerktDoor brengt vraag en aanbod op de arbeidsmarkt samen. Hierdoor is het mogelijk om werkzoekenden en werkgevers aan elkaar te koppelen: mensen blijven tijdens de crisis aan het werk en de sectoren die het nodig hebben, houden voldoende personeel. Zo kunnen mensen die hun baan door de coronacrisis zijn kwijtgeraakt, aan de slag in een andere sector.


Waarvoor kan ik terecht bij NLWerktDoor?

NLWerktDoor wil al die bedrijven en medewerkers helpen door vraag en aanbod te verbinden. Op het gebied van personeel, diensten en materieel. En ook om nieuwe business-to-business-kansen te benutten. Samen innovatieve oplossingen bedenken, als bedrijven en in sectoren, om te kunnen blijven ondernemen.

 


Terug naar overzicht